Reclame luminoase Bucuresti va prezinta in continuare un proiect mai mic, realizat pentru deschiderea unui nou restaurant in Bucuresti. Este vorba despre doua casete luminoase, una dreptunghiulara, iar cealalta rotunda. Caseta dreptunghiulara are dimensiunea de 140x33cm si a fost confectionata din profile de aluminiu, cu iluminare led si fata din plexiglass caserat cu autocolant printat, materiale folosite de altfel de echipa noastra de productie la confectionarea tuturor casetelor luminoase.

Caseta luminoasa rotunda a avut diametrul de 70cm si a fost realizata cu fata din plexiglass caserat cu autocolant printat, iar spatele si lateralele din forex. Iluminarea casetei a fost facuta de asemenea cu module led.

Doua casete luminoase micute, dar cochete, realizate de echipa noastra cu multa atentie si implicare pentru multumirea clientului nostru.

Reclame luminoase Bucuresti poate produce si monta reclame luminoase de orice dimensiune  si forma, avand experienta si cunostintele tehnice necesare in vederea realizarii unor produse de calitate.

Daca va doriti si dvs o reclama luminoasa ne puteti contacta cu incredere.