Atrage atentia clientilor printr-o reclama potrivita si astfel vor fi cu siguranta curiosi sa va viziteze magazinul! Noi va propunem o varianta accesibila oricarui buget, cu un mare impact asupra publicului, si anume decorarea vitrinelor spatiului comercial cu window graphic, si o reclama realizata din banner printat.
autocolante-printate-si-reclame
Materialul de window graphic permite trecerea luminii in magazin si de asemenea permite vizibilitate din interior spre exterior. Se poate printa cu orice grafica dorita, rezolutia de imprimare este 1440 dpi, in vederea obtinerii unor imagini de calitate si a unor culori vii. Indiferent de dimensiunea vitrinei spatiului comercial, aceasta se poate decora cu window graphic. Materialul este disponibil la o latime de 1m, iar decorarea se realizeaza din mai multe fasii imbinate perfect intre ele.
inscriptionare-productie-bannere
Reclama pe banner se monteaza de obicei deasupra vitrinei, si se poate imprima cu orice grafica dorita. Bannerul printat se poate realiza pe orice dimensiune, fie dintr-o bucata fie din mai multe bucati lipite intre ele. Bannerul se finiseaza cu tiv si capse si se prinde mecanic de fatada magazinului.
inscriptionare-vitrine
Va oferim de asemenea suport in conceperea graficii pentru reclama dvs, venim la locatie,masuram, ne consultam iar in cel mai scurt timp spatiul comercial va avea o noua infatisare.