Reclameluminoasebucuresti.ro va prezinta in continuare un nou proiect realizat de echipa de productie, respectiv o caseta luminoasa de dimensiunea 3X1m pentru deschiderea unui nou local in Bucuresti.

caseta luminoasa fata caseta luminoasa panouri luminoase productie reclame luminoase realizare casete luminoase

Caseta luminoasa a fost construita din profile de aluminiu, achizitionate de la furnizori de incredere din domeniul productiei publicitare. Profilele vin separat, taiate pe dimensiunile casetei luminoase, iar imbinarea lor se face de catre echipa de productie. Odata terminata rama casetei se trece la aplicarea capacului de pe spatele casetei, pe care se vor lipi in interiorul ramei modulele led si sursa pentru iluminare.
Nu pare nimic complicat in realizarea casetelor luminoase, insa fara cunostinte tehnice in domeniu si experienta necesara rezultatul nu va fi unul de succes.
Dupa ce am terminat si cu sistemul de iluminare si s a facut proba acestuia de functionare, urmeaza ultimul pas in realizarea casetei luminoase, respectiv montarea fetei din plexiglass, in cazul nostru caserata cu autocolant.
Acum totul este pregatit pentru montaj.
Provocarea acestui proiect a constat chiar la montajul reclamei luminoase, deoarece acesta s a efectuat la inceputul lunii ianuarie, pe temperaturi de -6 grade, insa totul a decurs bine si clientul a fost foarte multumit.
Daca va doriti si dvs o reclama luminoasa contactati-ne cu incredere.