print-pe-tapet reclame-luminoase-bond reclame-ovale-rotunde tapet personalizatVa prezentam un nou proiect incheiat cu succes de catre echipa noastra de productie, respectiv amenajarea noului spatiu Brioche Doree din Park Lake.

Amenajarea spatiului comercial s-a realizat intrun timp record de numai 2 zile, atat productia propriu-zisa a tuturor materialelor cat si montajul acestora la locatie. Amenajarea acestui spatiu a constat mai exact in: decorarea peretilor interiori cu tapet personalizat conform graficii clientului, realizarea unei structuri din bond de 7m lungime, litere volumetrice iluminate montate pe structura de bond si doua casete luminoase.

Am lucrat in echipa , cu implicarea 100% a fiecarui membru, iar la final ne-am putut bucura de multumirea clientului nostru, ceea ce ne-a facut sa uitam de oboseala acumulata.

Daca doriti sa deschideti un spatiu comercial si aveti nevoie de sprijin in amenajarea acestuia, apelati la noi cu incredere. Ne puteti scrie pe e-mail, sau ne puteti suna, venim la dvs. sa masuram si impreuna alegem cele mai bune variante de decorare a spatiului comercial, pentru a atrage cat mai clienti.